Toerclub Stompwijk start seizoen 2019

Na een winter met wisselende omstandigheden lijkt het er op dat we op korte termijn steeds meer voorjaarsweer tegemoet kunnen zien. Bij Toerclub Stompwijk zijn we daar blij mee, want we kijken al weer een tijdje uit naar het begin van ons nieuwe fietsseizoen. Aanstaande zondag 31 maart staat voor ons weer de eerste clubrit van het nieuwe seizoen gepland. We vertrekken om 9.00u vanaf sportpark De Meerhorst aan het Klaverblad. Alle groepen rijden dan hun eigen route naar restaurant Meerenbos langs de Rottemeren. Tot die tijd heb je dus nog een paar dagen om je fiets tevoorschijn te halen en banden, remmen en dergelijke na te kijken. Dan hopen we zondag weer velen aan de start te zien.

Kijk hier voor meer informatie over de seizoensstart.Jaarvergadering

Op dinsdag 12 maart vond weer de jaarvergadering plaats in De Bles en daar is weer het nodige besproken. We blikten we nog eenmaal terug op het vorige seizoen met het jaarverslag en het financieel verslag. De bestuurssamenstelling is niet veranderd, aangezien Patrick herkozen is als bestuurslid. Daarnaast zijn de laatste wijzigingen in de toerkalender toegelicht en deze zijn inmiddels verwerkt. Een uitgebreider verslag vind je later in ons clubblad.Elfdorpentocht 2019
Dit jaar vindt de Elfdorpentocht plaats op zondag 5 mei. Meer informatie binnenkort op deze site.Foto's Elfdorpentocht
Op de route zullen ook dit jaar weer veel deelnemers op de foto gezet worden door fotografen van Sportkiek. De foto's zijn snel na afloop te bekijken op sportkiek.nl. Wil je niet op de foto, laat dat dan even weten.