Wekelijkse clubritten

Zondag 21 juli is het kermisweekend en dan gaan de A en B naar Vogelenzang. De C1 gaat naar Katwijk en de C2 naar Wassenaar.
Zondag 28 juli gaan de A en B naar Harmelen. Voor de C1 staat dan Nieuwveen op de kalender en de C2 gaat naar Weteringbrug.
Zondag 4 augustus staat voor de A en B 's-Gravenzande op het programma. De C-groepen gaan naar de Rottemeren, waarbij de C1 stopt in Oud Verlaat en de C2 in Zevenhuizen.
We vertrekken voor al deze ritten om 8.30u vanaf het Klaverblad.Elfdorpentocht 2019
Met de zonovergoten paasdagen nog vers in het geheugen verkneukelden wij als organisatie ons alvast een beetje op een net zo mooie 5 mei. Het werd echter een koude zondag met veel wind en enkele pittige buien. Toch zijn er maar liefst 710 bikkels vertrokken van de start! Velen kwamen als vanouds weer van heinden en ver om deel te nemen aan onze mooi tocht. Kijk voor een verslag en meer informatie op deze site bij Elfdorpentocht.Foto's Elfdorpentocht
Op de route zijn ook dit jaar weer veel deelnemers op de foto gezet door fotografen van Sportkiek. De foto's zijn te bekijken op sportkiek.nl.